Kiderült, mi okozhatta az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjének hirtelen halálát

halál Czibók László Éjjel-nappal Budapest ok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 26-án, agyvérzését követően elhunyt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Czibók László. Halálának híréről barátnője posztolt közösségi oldalán. Kiderült, mi okozhatta a hirtelen halálát.

Czibok László szívritmuszavarral született és 14 éves kora óta küzdött vérnyomásproblémákkal. Ezek miatt tavaly orvosi kezelésen esett át, vérrögöt találtak a szívénél - feltételezhetően ez vezethetett a hirtelen és tragikus agyvérzéshez majd halálhoz.

RTL Klub Forrás: RTL Klub

Czibok elmesélte korábbi videóiban, hogy mindeféle szteroidot kipróbált már életében, de jó ideje leállt velük, pont az egészsége érdekében.

„Kipróbáltam minden létező szteroidot, nem tagadtam soha a videóimban sem, de már jó ideje nem szedek semmit, de ezt sem hiszik el. Egyfolytában kokszosnak állítanak be, de nem érdekel, mert jó ideje nem élek ezekkel a dolgokkal. Marha egyszerű, egészségügyi okok miatt" - idézte fel korábbi szavait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.