Az időjós nem most fertőződött meg a koronavírussal, de sajnos még mindig érzi a hatását. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Barta Sylvia elkapta a koronavírust, ám szerencsére komoly szövődményeket nem okozott nála a betegség. A híres időjós már a betegség nehezén túl van, visszatért a munkájához, és edzeni kezdett. Ám most elárulta, hogy még mindig nincs vége teljesen a koronavírusos rémálomnak.

"Hála a jó istennek, jól vagyok! A betegség után még gyenge voltam sokáig, de kezdem annyira jól érezni magam, mint korábban. Egy kis köhécselés ugyan még visszamaradt, de lehet, hogy ez az allergiámmal függ össze. A betegség ugyanis meglehetősen igénybe vette a légzőszervi rendszeremet. Hosszabb futás után is érzem, hogy máshogyan veszem a levegőt" - kezdte a csinos időjós.

Forrás: TV2 Mokka

"Bőrtüneteket is produkáltam a fertőzöttség alatt. Az ujjaimon és a törzsemen bőrelváltozások jelentkeztek, amik ugyan gyógyulnak, de emiatt nem lehetek annyit a napon, mint korábban, jobban kell figyelnem rá. Nem panaszkodom, így is sokat vagyok levegőn, de azért úgy érzem, hogy átment rajtam az úthenger. Annak örülök a legjobban, hogy úgy néz ki, nem szenvedtem maradandó egészségi károsodást" - írta meg a Blikk.