Így reagált Benkő László arra, hogy a halálhírét keltették

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Benkő László halálhír egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega billentyűse nehéz időkön van túl, több egészségügyi beavatkozáson is átesett, ezen kívül pedig eltört a lába, és a kórházban is baleset érte. Azon viszont csak nevetni tud, hogy a halálhírét keltették.

Bőrrák miatt műtötték Benkő Lászlót, tüdővizesedéssel és gyomorvérzéssel is küzdött, ezenkívül pedig eltört a lába, majd a kórházban is baleset érte, elesett, és csúnyán beütötte a fejét.
Nincs tehát könnyű időszak mögötte, de a zenész szerencsére már egyre jobban van, és szépen gyógyulgat.

Benkő László csak nevetett azon, hogy halálhírét keltették. Forrás: MTI/Mohai Balázs

„Inkább kínlódásnak mondanám, bár a három gipszes hét vége felé már felkelni sem volt erőm és enni sem tudtam. Táplálni kellett. Sajnos kisebb baleset is ért a kórházban, a gipszelés másnapján kimentem a mosdóba, megcsúsztam, elestem és bevertem a fejem. Azt a sebet is el kellett látni. Hálás vagyok a nővéreknek, az orvosoknak és a családomnak, a rajongóknak is köszönöm a jókívánságokat" - mesélte a Blikknek.

Viszont állapotával kapcsolatban sok álhír is napvilágot látott, sőt halálhírét is keltették.
„Az infúzió¬kúra miatt két hétig feküdtem, a lábam gipszelése után három hétig, s közben vizesedett a tüdőm. Embó¬liám és tüdőgyulladásom nem volt, ez a pletyka félreértésen alapult, akárcsak a halálhírem, amin jól szórakoztam" – reagált rá Benkő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.