Csupán 4 napot töltött karanténban a koronavírusos Gáspár Laci: videó

Forrás: Instagram, Gáspár Laci -
karantén Gáspár Laci koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes is elkapta a koronavírust, ezért karanténba került. Ám Gáspár Laci csupán néhány napot töltött otthon, máris véget ért számára a bezártság. Kiderült, miért!

Gáspár Laci néhány napja otthonából jelentkezett be az Instagramon. Elárulta, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, és karanténba került.

A sztár augusztus 24-én kaphatta el a betegséget egy rendezvényen, ezután enyhe tünetek jelentkeztek nála, úgy mint kisebb szédülés, fejfájás. Ám akkor még nem gyanakodott arra, hogy koronavírusos, éppen ezért nem csináltatott tesztet emiatt.

Azonban az Álarcos énekes forgatásán folyamatosan vizsgálják a résztvevőket, így derült ki néhány nappal később, hogy Laci megfertőződött.

Ám tíz nappal az első tünetek megjelenése után - ha az illető három napja nem érzékel semmit magán - akkor hivatalosan is véget ér a karantén, és elhagyhatja az otthonát az ember, ehhez nem szükséges negatív teszt, kivéve annak, aki egészségügyben illetve szociális otthonban dolgozik – mondta el Dr. Scheiber Dóra, háziorvos.

Így Gáspár Laci csupán négy napot volt bezárva, ám felesége és kisfia még karanténban van, hiszen ők kontaktszemélyként 14 napig nem hagyhatják el otthonukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.