Hiába tartott be minden óvintézkedést a TV2 sztárját is elérte a koronavírus: "Elég ijesztő felfedezés volt."

Ya Ou Feng Békefi Viki koronavírus Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békefi Viki Instagram oldalán mesélte el: elkapta a koronavírust.

Hosszú posztban, közösségi oldalán mesélte el a Sztárban sztár leszek sztárja, hogy hiába tartott be minden utasítást, mégis elkapta a koronavírust.

"Pozitív lett a koronavírus tesztem. Jelenleg itthon vagyunk Ya Ouval és anyukámmal karanténban és kúráljuk magunkat. Szerencsére rajtunk nem jöttek ki a tünetek olyan drasztikusan, mint több emberen (...)Hétfőn csinálták a tesztemet. Vasárnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, gyenge voltam, fájtak az izületeim és rázott a hideg. Hétfőre ezek a tünetek enyhültek. Tegnap este óta nem érzek illatokat. (Ez elég ijesztő felfedezés volt.. ) Mára gyengeség maradt torokfájással és 0 szaglással. Itthon is maszkban közlekedünk, amikor anyukámhoz lejövünk. (csak ennivalóért) Csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! ❤️Hordjatok maszkot, fertőtlenítsetek, erősítsétek az immunrendszereteket! Mi is ezt tesszük és gyógyulunk! "- írta Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.