Oláh Gergőt is megviselte az elmúlt év, nemcsak lelkileg, hanem testileg is. Facebook oldalán számol be az énekes arról, hogy 10 kilót hízott a koronavírus alatt.

Oláh Gergő bevállalta rajongói előtt, hogy 10 kilót hízott az elmúlt időszakban. Az énekes, aki sosem szégyellte honnan jött és hova jutott, unalmában rengeteg evett a koronavírus alatt, úgyhogy ennek most véget kell vetnie és ezért életmódváltásba kezd. Ennek első lépése, hogy beszámolt rajongóinak a tervéről, hogy ezzel is motiválja saját magát és inspiráljon másokat.

Oláh Gergő.Fotó / Polyák Attila

Gergő éppen futni indult húgával a gyönyörű - szinte nyári - időben, de előtte még arra kérte rajongóit Facebook oldalán, hogy mondjanak praktikákat, hogyan tudna leadni 12 kilót és hogyan tudna megszabadulni méretes pocakjától. A rajongókat nem kell félteni, elárasztották Gergőt hasznos jótanácsokkal.

"Próbálj úgy étkezni, hogy ne lakj jól egyszerre. Inkább egyél többször, de keveset. És nem kell lemondani a tápláló ételekről. Most fontos is az erőnlét. Viszont napi többszöri fekvőtámasz hasznos, és néhány pocak erősítő gyakorlat sem árt. A futás is jó, de azért nem kell kifullasztani sem magad. Idő kell hozzá, kitartás, vissza fognak menni a kilók" - írta az egyik kommentelő.

A videó itt tekinthető meg.