37 műtéten van túl: így néz ki most a fiú, akinek nem fejlődött ki a fél arca

rendellenesség betegség műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös rendellenességgel született meg Nathan, ugyanis a fél arca nem fejlődött ki. A kamaszfiú már 37 műtéten túlvan, de nem zavarja, hogy más, mint a többiek.

Az orlandói állapotos anyukánál a tizenkettedik hétben észrevették, hogy valami gond lehet a magzattal. Akkor azt hitték, farkastorokkal fog születni a baba. Ám Natahannál egy sokkal súlyosabb rendellenesség állt fenn: valamiért a fél arca nem fejlődött ki. A babának az orra, a szeme, az arccsontja és a füle is hiányzott.

Csupán pár hetes volt, amikor több archelyreállító műtéten esett át. Majd ezt további operációk követték az évek során, mostanra összesen 37 műtéten van túl a fiú.

Nathan mára megbarátkozott a külsejével, sok barátja van, úgy érzi, nem gátolja semmiben, hogy kicsit más, mint a többiek. Elfogadta magát ilyennek, de bizakodva várja a további operációkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.