Különleges köszönet: sztómazsákjára írta orvosainak címzett üzenetét a nő - Fotó

Forrás: Elizabeth Clark / SWNS/© Elizabeth Clark / SWNS/Elizabeth Clark / Swns -
betegség sztómazsák köszönőlevél fáradozás egészség gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Clark betegsége során csaknem 1500 sztómazsákot használt el, így nem meglepő, hogy búcsúlevelét is egy ilyen kakigyűjtő zsákra írta.

A 36 éves Elizabeth Clarknál fekélyes vastagbélgyulladást és irritábilis bél szindrómát diagnosztizáltak orvosai. Állapota olyan súlyos volt, hogy 2018-ban már széklet helyett csak vért ürített, ezért orvosai úgy döntöttek, kivezetik bélsarát az oldalán, máskülönben meghal.

Elizabeth minden nehézség ellenére végig próbált pozitív maradni. Forrás: Elizabeth Clark / SWNS/© Elizabeth Clark / SWNS/Elizabeth Clark / Swns

Szerencsére a kezelés hatására Elizabeth jobban lett, és sor kerülhetett egy helyreállító műtétre, így ismét képes természetes úton üríteni. Mielőtt a műtőbe tolták, egy sztómazsákra írt üzenetet orvosainak, hogy megköszönje munkájukat, és azt, hogy hála nekik, visszakapta régi életét.

– írta a nő.

Elizabeth Clark a sztómazsákjára írta orvosainak szóló köszönetnyilvánítását. Forrás: Elizabeth Clark / SWNS/© Elizabeth Clark / SWNS/Elizabeth Clark / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.