"Erősnek kellett volna maradnom, de zokogva estem össze" - Négyéves fia halálára kell készülnie az édesanyának

betegség agydaganat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszörnyűbb, amit egy anya átélhet, hogy az orvosok közlik, nem tudják megmenteni a gyerekét. Ez történt a kis Zack Molyneux édesanyjával is, aki zokogva esett össze a hír hallatán.

Borzalmas diagnózist állítottak fel az orvosok a 4 éves Zack Molyneuxnál: a kisfiúnak rendkívül agresszív agydaganata van, már nem lehet megmenteni.

Édesanyja először arra lett figyelmes, hogy a kisfiú szemei befelé fordultak. A háziorvos szemészetre utalta be a gyereket, ám pár nappal később a járása is bizonytalan lett. Ekkor kórházba vitték, ahol kiderült, megduzzadt a kisfiú agya, de nem tudták az okát. Két hétig szteroidokkal kezelték bent. A kis Zacknak nagyon hiányzott mind ez öt testvére, de hősiesen viselte a megpróbáltatásokat. Végül hazaengedték.

Csakhogy ezután elájult az óvodában, az óvónők vitték kórházba a gyereket, ahol mesterséges kómába helyezték.

Kiderült, hogy rendkívül agresszív agydaganata van, az orvosok közölték az édesanyjával, hogy már csak hónapjai vannak hátra, nem lehet megmenteni az életét.

„Csak ültem és hallgattam, amikor ezt közölték. Erősnek kellett volna maradnom, de amikor felálltam, zokogva estem össze az orvos ajtajában"

– mesélte a megtört nő.

Az anya felmondott a munkahelyén, hogy fiával lehessen. A család pedig azon van, hogy mindent megtegyenek, hogy Zack utolsó hónapjai örömteliek legyenek – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.