Több mint egy hete műtötték, mégsincs jobban Gelencsér Timi

mandulaműtét Gelencsér Tímea Gelencsér Timi fájdalom lábadozás gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár pár napja még azt nyilatkozta, jobban érzi magát, de úgy tűnik, tévedett. 

Tímeát 8 nappal ezelőtt operálták: a szépségkirálynőnek mandulaműtétje volt. Pár nappal a műtét után még lelkesen számolt be javuló állapotáról, de aztán rájött, hogy korai volt az öröm, a fájdalmai inkább erősödtek, mint múltak.

A Dancing with Star egykori győztese nem tud egyedül hajat mosni, de az evés és az ivás is nehézséget okoz neki.

Nyolc nappal az opeárció után kontrollon járt, amiről Insta-posztban tájékoztatta követőit:

„1 hetes kontrollon jártam. Persze ha már kimozdultam, elintéztem egy-két dolgot és megmostuk a hajam is (otthon nem tudtam megmosni, mert nem hajthatom előre a fejem és nem érheti meleg víz a tarkóm a vérbőség elkerülése végett.) Legalább egy fokkal jobban érzem magam a bőrömben, ellenben azzal, hogy 8. napja szétszakad a torkom.A Doktor Úr szerint minden rendben halad, gyógyul a seb, ami szerencsére nem vérzett be. Továbbra is nyugiban kell legyek fájdalomcsillapítókkal és puha ételekkel, de kezdem látni a fényt az alagút végén." - írta a rajongóinak Timi.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.