Döbbenet! Szőrösödni kezdett a lábszövettel pótolt nyelvrákos nő nyelve

Forrás: Shutterstock -
nyelvrák betegség mellékhatás egészség test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rákkal vívott harc után egy édesanya elveszítette nyelvének egy részét, és miután a lábából nyert szövettel pótolták az orvosok a kivágott részt, a nyelve elkezdett szőrösödni. 

A 42 éves Cameron Newsom évekig küzdött nyelvrákkal. Sokáig szinte semmit sem tudott enni. Miután túlesett a kemoterápiás kezeléseken és eltávolították a daganatot, a hiányzó nyelvrészt pótolni kellett. Az operáció, mely során a combjának egy részét a nyelvére operálták, több mint 9 órán keresztül zajlott. Egy nap azonban sokkolta, hogy a szájában lévő lábrész képes szőrt növeszteni.

"Általában az alkarodról szedik le a bőrt, de én csak 1,5 méter magas vagyok, így nem volt elég bőr az alkaromon, hogy pótolják az eltávolított részt. A következő néhány hét pokol volt, mert a szám annyira bedagadt, hogy nem tudtam nyelni vagy lélegezni segítség nélkül" – meséli a nő.

A nehézségek ellenére Cameron megtanult új nyelvével élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.