Halálos diagnózist kapott a kismama: azért küzd, hogy hatodik gyermekét is megszülhesse

Forrás: Shutterstock -
diagnózis halálos betegség halálos diagnózis rák akut myeloid leukémia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok egy napot sem adtak annak a kismamának, akit egy rendkívül agresszív rákbetegséggel diagnosztizáltak. A nő mégis él, és versenyt fut az idővel, hogy megszülhesse gyermekét, ugyanis a terhessége alatt nem kaphatja meg a szükséges kezeléseket.

Az ötgyermekes brit kismamánál, Carrie Doddsnál június közepén diagnosztizálták az akut myeloid leukémiát. A negyvenes nőnek alig egy napot adtak az orvosok, de ő mégis küzd, ugyanis világra szeretné hozni hatodik gyermekét is. A szülés kulcsfontosságú, ugyanis, amíg terhes, az orvosai nem kezdhetik meg a kemoterápiát és a vérátömlesztést sem. Ezek a kezelések ugyanis veszélyesek lennének a babára.

– idézte a Bors az anyukát, aki a Mirrornak nyilatkozott az állapotáról. A brit nő szeretne megházasodni, párjával pedig már ki is tűzték az esküvő időpontját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.