Szinte felismerhetetlen lett a rákkal küzdő sztárfocista

diagnózis Borussia Dortmund hererák daganat Sebastien Haller rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár közepén érkezett a hír, miszerint hererákkal küzd a Borussia Dortmund csatára, Sebastien Haller. A szövettani vizsgálatok során megállapították, hogy a fiatal sportoló rosszindulatú daganattal küzd, így kemoterápiás kezelésre van szüksége.

A rajongók egy emberként imádkoznak Hallerért, akit nagyon megvisel a rákbetegség és a kezelés is. Hetekkel a diagnózist követően most jelentkezett először, és a Borussia Dortmund drukkerei szinte sokkot kaptak a látványtól, annyira megváltozott a fiatal focista. Sebastien nagyon lefogyott és a haja is kihullott.

Sebastien Haller egy korábbi képen Forrás: BVB/Twitter

A focistáról készült legújabb képet felesége tette közzé saját Instagram-oldalán, a mindössze 24 óráig elérhető történetében. A poszt azóta lekerült, de az Origo Sport oldalán megtekinthetitek a Hallerről készült fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.