Indiába is elutazott a gyógyulás reményében Tahi Tóth László özvegye

Forrás: Kárászy Szilvia, Facebook -
betegség hasnyálmirigyrák Kárászy Szilvia India Tahi Tóth László gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig beteg volt Kárászy Szilvia zongoraművész, Tahi Tóth László özvegye. Akkor kapta a szörnyű diagnózist, amikor a gyászból már kezdett magához térni.

Sokáig gyászolta öt évvel ezelőtt elhunyt férjét, Tahi Tóth Lászlót Kárászy Szilvia. Egy évvel ezelőtt nyitott volna új fejezetet az életében, ám nem sokkal utána szörnyű diagnózist kapott. Szerda hajnalban, napra pontosan öt évvel férje halála után örökre lehunyta a szemét.

Tahi Tóth Gábor, a zongoraművésznő sógora azt mondta, Szilviának sok terve volt még:
"Szilvinek nagy tervei voltak, a halála előtt Amerikában szeretett volna koncertet adni, de erre már nem kerülhetett sor. Egy-másfél hónappal ezelőtt Indiába utazott, ahol egy ajurvédikus kezelésen vett részt, majd itthon megműtötték, ám az állapota nem javult."

Kárászy Szilvia hitt a természetes gyógyulásban Forrás: Kárászy Szilvia, Facebook

Egy neve elhallgatását kérő közeli barát azt mondta, hogy a műtétet, amit Szilvián nemrég elvégeztek, előbb kellett volna vállalni, ám ő hitt a természetes gyógyulásban:
"A műtétet, amit nemrég elvégeztek rajta, hamarabb kellett volna, de Szilvia nem akarta, pedig sokan próbáltuk rábeszélni őt... hasztalan. Spirituális beállítottságú emberként inkább a természetes gyógymódokhoz folyamodott, ezért is utazott el Indiába, utána pedig már túl késő volt."

A Blikk úgy tudja, hogy a Kárászy és a Tahi Tóth család már egyeztetett a temetésről, de egyelőre nem tudni, hogy a férje mellé temetik-e Szilviát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.