Gyász! Elhunyt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia

halál gyász Kárászy Szilvia Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel férje elvesztése után meghalt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László színművész özvegye.

Hosszú betegség után öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. Özvegye pontosan öt évvel férje elvesztése után hajtotta örök álomra a fejét.

A zongoraművész az utóbbi időben súlyos betegséggel küzdött, alig két hete műtéten esett át, amit a szervezete nem viselt jól - tudta meg a Blikk.

Gyász! Elhunyt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A hospice-házból megerősítették a hírt, hogy szerda hajnalban, éppen a testvérem halálának évfordulóján Szilvia csendben elaludt. Ez rendkívül megdöbbentő, hogy ugyanazon a napon halt meg, mint a fivérem. Szilvi nagyon nehezen dolgozta fel a gyászt, fél éve tudott újra magával foglalkozni, egyébként mindig Laci emlékét ápolta. Ezután történt a borzasztó betegség, ami megtámadta a szervezetét, és amiből nem sikerült felépülnie, pont akkor, amikor már épp kilábalt volna a gyászból" - mondta a lapnak Tahi-Tóth Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.