Nincs jól Brigitte Bardot, mentőt riasztottak hozzá

Forrás: AFP/Valery Hache -
mentők kánikula rosszullét Saint-Tropez
Nehezen viseli a Franciaországban tomboló kánikulát Brigitte Bardot. A színésznőhöz mentőt kellett hívni, az orvosok oxigénre kötötték.

Brigitte Bardot az otthonában lett rosszul. A legendás színésznő 88 évesen már nem viseli jól a hőséget - számolt be a férje, Bernard d'Ormale a francia Var-Matin magazinnak. Hozzátette, hogy a feleségének ebben a korban már nem szabad megerőltetnie magát.

Brigitte Bardot a hőség miatt lett rosszul Forrás: AFP/Valery Hache

Sajtóértesülések szerint Bardot házához szerdán riasztották a mentőket. A színésznő légzési nehézségekkel küzdött, ezért oxigént kapott. Az eszméletét nem vesztette el.

Brigitte Bardot visszavonult életet él Saint-Tropez-ben, a rivaldafényben töltött évtizedek után élvezi a csendet és a nyugalmat. Bardot az És Isten megteremté a nőt című filmmel vált világszerte ismertté, az 1960-as években a szexuális forradalom úttörőjének számított. Új nőképet teremtett azzal, hogy szexi volt és magabiztos. Bardot a színészettől való visszavonulása után teljesen az állatvédelmenek szentelte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.