Kiderült, miért kell húsvétig lábadoznia Katalin hercegnének

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
Kensington-palota műtét katalin hercegné szakértő
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Kensington-palota közleményben tudatta, hogy Katalin hercegné komoly műtéten esett át, legalább 10 napig kórházban kell maradnia és húsvétig nem térhet vissza királyi szolgálatába. Egy szakértő most elárulta, hogy miért kell ilyen hosszú ideig lábadoznia a hercegnének.

A Kensington-palota nem fedte fel a műtét okát, de megerősítette, hogy nincs összefüggésben a rákkal. Ez nem sokkal azelőtt történt, hogy bejelentették, hogy Károly királyt is megműtik a jövő héten. Egy királyi szakértő elárulta, hogy mi lehet az oka annak, hogy Katalin lábadozása egészen húsvétig eltart majd.

Megszólalt a szakértő: kiderült, miért kell húsvétig lábadoznia Katalin hercegnének Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

„A hasi műtétek során a legtöbb ember négy-hét napig marad a kórházban. A laparoszkópos műtét után ez két-négy napra csökken. Ez nagymértékben függ attól, hogy pontosan mit csináltak. Az állapottól függően két hónapig vagy tovább is tarthat, amíg a beteg jól érzi magát és mozogni tud utána" - fejtette ki Dr. Deborah Lee, a Dr. Fox Online Pharmacy munkatársa a Mirrornak.

„A walesi hercegné nagyra értékeli azt az érdeklődést, amit a nyilatkozat kivált majd. Reméli, hogy a közvélemény megérti és elfogadja, hogy szeretné a gyerekei számára megőrizni a normális életet. Szeretné, ha személyes orvosi adatait titkokban maradjanak" - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.