Szíj Melindát imádták a Megasztár nézői, ezért a szemfüles árusok most az énekesnő fényképével népszerűsítik a csíkos bevásárlószatyrokat.

Melinda egyszerűségével, esetlenségével és csodás hangjával lopta be magát a nézők szívébe, de klasszikus kék pulóvere és szatyorjai is felejthetetlenek. Legutóbb néhány árus az énekesnő nevével próbált hasznot húzni a bevásárlószatyrok eladásából.

http://press.tv2.hu

"Nagyon felháborít, és fáj, hogy kigúnyolják a lányomat. Azt érzem, hogy nevetségessé akarják tenni ezáltal is. Lehet, hogy kereskedés miatt hirdetik, de én szándékos lejáratásnak tekintem, és ronda dolognak tartom" - vallotta az énekesnő édesanyja, Ilona a Borsnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Szíj Melinda újból irodai munkás lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-szij-melinda-visszatert.html Kórházba került a világsztár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-korhazba-kerult-a-vilagsztar.html Felismered? Gyönyörű nő lett az egykori gyereksztár! - fotóvalhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110112-felismered-gyonyoru-no-lett-az-egykori-gyereksztar-fotoval.html Vigyázz! Veszélyes fegyver a divatos cipő!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110109-veszelyes-fegyver-a-divatos-labbeli.html 8 hatásos trükk a stressz ellenhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110110-8-hatasos-trukk-a-stressz-ellen.html