Kisfia született Gáspár Lacinak!

zene kisfiú Gáspár Laci újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci boldogsága határtalan, megszületett ugyanis kisfia, Lacika. A fiatal énekes a Blikknek mesélt a különleges pillanatról, amikor először tarthatta kezében a fiát.

- Nagyon büszke vagyok Renire, nagyon ügyes volt. A pici hamar megszületett, 3080 grammal és 51 centivel. Hatalmas szempillái vannak és fekete göndör haja. A keze akkora, hogy a mutatóujjamat is átéri - mesélte boldogan Laci, aki ott volt kedvese mellett a szülőszobában.

- Biztattam Renit, ott voltam mellette, azután pedig, hogy megszületett a baba és megmosdatták, a kezemben tarthattam egy negyedórát. Teljesen odáig vagyok érte! Reni azt mondja, a szeme az enyém - nyilatkozta az énekes.

Gáspár Laci, az újdonsült apuka a Life Magazinnak mesélt életmódváltásáról.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VIkkfgyhGBeXvKQ2

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szülés utáni depresszió - A leggyakoribb kérdések és válaszokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110222-szules-utani-depresszio-a-leggyakoribb-kerdesek-es-valaszok.htmlMegszületett Rácz Alekoszhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110218-megszuletett-racz-alekosz.htmlIsmét gyermeket vár a gyönyörű színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110217-jessica-alba-terhes.htmlRitka fotó! Végre megmutatta kisbabáját a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110213-megmutatta-kisbabajat-cynthia-nixon.htmlAlanis Morissette megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110210-alanis-morissette-megmutatta-kisfiat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.