26 évig élt egy összetákolt kunyhóban az erdőben! - Most kiteszik onnan a hajléktalant

kilakoltatás hajléktalan kunyhó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedek óta a saját kezével épített kunyhójában élt egy idős hajléktalan, akit, bár eddig senkinek sem tűnt fel a jelenléte, most mégis "kilakoltatnak".


Northfoto
Northfoto

Burgess élete egyébként filmbe illő, egész nap halászik, vagy éppen a naplementében gyönyörködik, távol a városi zajoktól. A legközelebbi út ugyanis egy órára van a kunyhótól, ezért gyakorlatilag teljes nyugalom veszi körül. Ettől függetlenül van saját mobiltelefonja és egy autója, amivel bejár vásárolni a néhány kilométerre lévő faluba.

Az idős férfi már beadta tulajdonjogi kérelmét, aminek a tárgyalása sokáig elhúzódhat. A nemzeti park pedig nem szeretne jogi lépéseket tenni az eset kapcsán. "Amíg elhúzódik Mr. Burgess tulajdonjogi követelése, mi örömmel felvesszük vele a kapcsolatot, hogy megbeszéljük, hogyan élvezhetné az itt-tartózkodását" - nyilatkozta a nemzeti park szóvivője.

Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.