Jöhet a baba? Már a gyerekek számában is megegyezett a Megasztár szerelmespárja!

anyaság gyermekvállalás családalapítás Fekete Dávid Gombos Edina karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid és párja a TV2 Mokka című műsorában beszélt családalapítási terveikről.


A műsorban Gombos Edina is őszintén beszélt a kislánya előtti időszakról, legfőképpen azon félelmeiről, amit a terhessége előtt érzett. "Nagyon féltem attól, hogy mi lesz a karrieremmel, és hogy jó anya leszek-e" - ismerte be Edina, akinek félelmei abban a pillanatban elillantak, amikor teherbe esett.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Gombos Edina és Joshi közös műsort kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-gombos-edina-es-joshi-kozos-musort-kap-a-fem3-csatornan.htmlMega-partin mutatták be a Megasztár 6 új zsűritagjaithttp://www.life.hu/life/galeria/20110623-megapartin-mutattak-be-a-megasztar-6-uj-zsuritagjait.htmlŐsszel indul a Megasztár legújabb szériájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110623-megasztar6-osszel-indul-az-enekes-tehetsegkutato-musor-legujabb-szeriaja-a.htmlVégre egy fiú! Megszületett a Megasztár egykori sztárjának harmadik gyermeke!http://www.life.hu/anyaskodj/20110612-vegre-egy-fiu-megszuletett-a-megasztar-egykori-sztarjanak-harmadik-gyermeke.htmlSzakított a Megasztár szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20110604-vege-a-megasztaros-szerelemnek-tolvai-reni-es-kallaysaunder-andras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.