A mesternégyesnek ezúttal nem volt nehéz dolga, hiszen a legnagyobb átalakulás, a súlyfelesleg ledolgozása Evelint dicséri. De azért a ma már karcsú 17 éves lány külsején tudtak még mit változtatni a szakemberek.

Fotó: Ritter Doron
Overallshort: Pinko, magas sarkú cipő: Max Mara, karkötő és öv: Mango

Szofrán Zsolt mesterfodrász nem akarta radikálisan megváltoztatni Evelin frizuráját, így a lány eredeti hajszíne mindössze egy kis megerősítő fényt kapott. A hosszából elöl vágott trendi, szép esésű lett a haja. Gáspár Viki sminkmester is a natúr smink mellett tette le a voksát: a szemhéjfestés finom árnyalatai és a rózsaszínes szájfény egyaránt a fiatal lány természetességét hangsúlyozzák.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Evelin szép, fényes barna hajához és natúr sminkjéhez Lakatos Márk egy rövidnadrágos overallt választott, ami a magas sarkú cipővel kombinálva kihangsúlyozta a lány szép, hosszú lábait.


Evelin elégedett volt új külsejével. "Jól éreztem magam, mindenki kedves volt, és jó volt a hangulat is. Extra nagy változások nem történtek ugyan, de a hajam, a sminkem nagyon jó lett, és a ruhám is tökéletes választás volt. A karkötő és a cipő különösen tetszett. Mostanában már magamtól is felveszek magas sarkú cipőt, legalább heti kétszer."

EVELIN ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat201189135640

 

Lakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.html Lakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.html Lakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.html Lakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.html Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.html Lakatos Márk átalakít: Bombázó lett Viki, és még csak most szült!http://www.life.hu/legytrendi/20110628-lakatos-mark-atalakit-12-hegyi-viktoria.html Lakatos Márk átalakít: VV Zsófi, bájos kislányból vérbeli démonhttp://www.life.hu/life/galeria/20110622-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika-galeria.html