Anna Paquin, a True Blood sztárja igazi házitündér.


Hiába keres dollármilliókat, a 29 éves színésznő imád a konyhában tüsténkedni. Anna kedvenc háziasszonyi teendői a sütés és a főzés, legjobban édességeket szeret készíteni.

AFP

A színésznő Shreveportban forgatta a Straight A's című filmet Ryan Phillippe-pel, amikor egy élelmiszerüzletben szóba elegyedett az egyik vásárlóval. Miss Paquin a péksüteményeknél nézelődött, és közben beszélgetni kezdett a mellette állóval. Anna elmesélte, nemrég megpróbálta elkészíteni a tengerentúlon nagyon népszerű vörös bársony tortát, és nagyon élvezte a sütést és a finom ízeket. "Anna igazán közvetlen és barátságos volt" - mesélte később az egyik szemtanú.

Anna egészen fiatalon lett ismert: 9 évesen játszott a Zongoralecke című filmben. Később ő kapta többek között Vadóc szerepét az X-Men-filmekben, mostanában pedig a True Blood vámpíros sorozatban láthatjuk őt.


Így lesz egészséges a családod - A könnyű konyha titkaihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110824-igy-lesz-egeszseges-a-csaladod-a-konnyu-konyha-titkai.html Kikapcsolták a gázt Cininélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110823-kikapcsoltak-a-gazt-cininel.html Íme a világ legdrágább házahttp://www.life.hu/hazitunder/20110816-a-lago-maggiore-partjan-fekszik-a-vilag-legdragabb-haza.html Ő az új kedvenc! Íme, a világhírű lányegyüttes énekesének házikedvencehttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-o-az-uj-kedvenc-ime-a-vilaghiru-lanyegyuttes-enekesenek-hazikedvence.html Megmutatták! Ebbe a háromszobás otthonba érkezhet Majka és Dundika kisfiahttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-megmutattak-ebbe-a-haromszobas-otthonba-erkezhet-majka-es-dundika-kisfia.html Gondoltad volna? VV Gigi tánc helyett izzókat cserélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-gondoltad-volna-vv-gigi-tanc-helyett-izzokat-cserel.html