Benkő Dániel ritkán cserél ágyneműt, Voksán Virág mindenre ügyel - Celebek házitündérként

Benkő Dániel takarítás Voksán Virág Csonka András rend kórokozók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat elárul egy emberről, hogy mennyire tart rendet a környezetében. Vajon mit árul el Csonka Piciről, Benkő Dánielről és Voksán Virágról a lakása?

Közismert tény, hogy kórokozók még a legrendesebb háziasszonyok lakásában is jelen vannak - persze a rendszeres ágyneműcsere, a mosogatószivacs gyakori cseréje vagy éppen a légkondicionáló szűrőjének tisztítása sokat segíthet a számuk csökkentésében. Vajon hogyan állnak a celebek a kérdéshez?

Thinkstock
Thinkstock

Az RTL Klub Fókusza Benkő Dániel lakásában is szétnézett, ahol azért kiderült, a lantművész igyekszik a maga módján rendet tartani, ám lenne még mit tanulnia a higiénia terén. A lemezlovasként is ismert Voksán Virág viszont irigylésre méltóan tisztán tartja a lakását: véleménye szerint nem tisztaságmániás, ám a lehető legkevesebb teret engedi a baktériumoknak. A műsorban azt is bevallotta, már kislányként sem fogta meg a vécé kilincsét, nem meglepő hát, hogy ma tökéletes háziasszonyként ügyel arra, hogy minden makulátlan legyen. Csonka Andrásról viszont kiderült: segítségre szorul otthona rendben tartásában, sőt, a kórokozók elleni titkos fegyveréről is lerántotta a leplet.

Már csak a babaszoba hiányzik! Kész a sztárpár szerelmi fészkehttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110827-mar-csak-a-babaszoba-hianyzik-kesz-a-sztarpar-szerelmi-feszke.htmlA True Blood sztárja nem engedi ki a kezéből a háziasszonyi feladatokathttp://www.life.hu/hazitunder/20110825-a-true-blood-sztarja-nem-engedi-ki-a-kezebol-a.htmlÍgy vedd rá a pasit, hogy részt vállaljon a házimunkában! - Biztos tippek kezelhetetlen férfiakhozhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110811-igy-vedd-ra-a-pasit-hogy-reszt-vallaljon-a-hazimunkaban.html4 dolog, ami azonnal szemet szúr a pasinak a lakásodban - És el is üldözihttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110808-4-dolog-ami-azonnal-szemet-szur-a-pasinak-a-lakasodban.htmlMi lesz a filmezéssel? Az interneten osztogatja háziasszony-tippjeit a szőke színésznőhttp://www.life.hu/hazitunder/20110804-gwyneth-paltrow-haziasszonytippjei.htmlÍgy még sosem láttad Győrfi Pált! - Valódi házitündér a háromgyerekes szóvivőhttp://www.life.hu/hazitunder/20110728-igy-meg-sosem-lattad-gyorfi-palt-valodi-hazitunder-a.htmlMeglepő fotó terjed az interneten David Beckhamről! - Fakanálra cseréli a labdáthttp://www.life.hu/hazitunder/20110721-meglepo-foto-terjed-az-interneten-david-beckhamrol-fakanalra-csereli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.