Elit munkát kap Stohl András?

Stohl Stohl András börtön munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a most következő hónapokban csak az EU2998-as számú elítélt lesz...

Kattints a képre a tárgyalásról készült galériáért!

A lap rálelt Stohl börtönön belüli "elődjére", aki 2,5 éves büntetését töltötte ugyanitt, technikusként, operatőrként és szerkesztőként is dolgozott. "Szolgálatkésznek és alázatosnak kell lennie, ha az utódomként dolgozik majd a stúdióban. A társai kéréseit teljesítenie kell, csak olyan filmet és zenét adhat adásba, ami a raboknak tetszik. Nyilván kiemelten vigyáznak Stohlra, nem teszik össze egy erőszakosságra hajlamos fogvatartottal, de még így is bizonyítania kell azt, hogy nem érzi magát felsőbbrendűnek a többieknél. A Kozma utcai börtön a legkorszerűtlenebb. Nyolc- és kétágyas zárkában is voltam, reggel héttől délután négyig dolgoztam az 1400 rabnak szolgáltató stúdióban. Kaptam fizetést, de mire levonták belőle a fogvatartásom költségeit, alig maradt húszezer forintom" - vallotta a férfi a Blikknek.

"A Munka törvénykönyve szerint még szabadság is járt, persze azt is bent kellett letölteni, a börtön kamaraszínházának társulatában kapcsolódtam ki ilyenkor" - tette hozzá a férfi.

Tipp! Nézd meg a legszexibb magyar színészeket! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.