Stohl András a most következő hónapokban csak az EU2998-as számú elítélt lesz...


A szerda reggel bevonult sztár a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai objektumának négyágyas cellájában tölti idejét. Reggel hatkor kezdődnek a színész napjai, de szerencsés helyzetben van, mert esélyes az ottani legelitebb munkára. Ha minden jól megy, a B objektumban lévő tévéstúdiót vezeti majd, de más munkalehetőség nem nagyon van bent: vagy takarít, vagy a faipari üzemben dolgozik - írja a Blikk.


Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Kattints a képre a tárgyalásról készült galériáért!

A lap rálelt Stohl börtönön belüli "elődjére", aki 2,5 éves büntetését töltötte ugyanitt, technikusként, operatőrként és szerkesztőként is dolgozott. "Szolgálatkésznek és alázatosnak kell lennie, ha az utódomként dolgozik majd a stúdióban. A társai kéréseit teljesítenie kell, csak olyan filmet és zenét adhat adásba, ami a raboknak tetszik. Nyilván kiemelten vigyáznak Stohlra, nem teszik össze egy erőszakosságra hajlamos fogvatartottal, de még így is bizonyítania kell azt, hogy nem érzi magát felsőbbrendűnek a többieknél. A Kozma utcai börtön a legkorszerűtlenebb. Nyolc- és kétágyas zárkában is voltam, reggel héttől délután négyig dolgoztam az 1400 rabnak szolgáltató stúdióban. Kaptam fizetést, de mire levonták belőle a fogvatartásom költségeit, alig maradt húszezer forintom" - vallotta a férfi a Blikknek.

"A Munka törvénykönyve szerint még szabadság is járt, persze azt is bent kellett letölteni, a börtön kamaraszínházának társulatában kapcsolódtam ki ilyenkor" - tette hozzá a férfi.


Stohl András bevonult a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111005-stohl-andras-bevonult-a-bortonbe-1.html Stadler: Stohlnak nagyobb az esélye a túlélésrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-stadler-stohlnak-nagyobb-az-eselye-a-tulelesre.html Felmondtak Stohl Andrásnakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110926-felmondtak-stohl-andrasnak-a-nemzetiben.html Napokon belül börtönbe vonul Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20110908-napokon-belul-bortonbe-vonul-stohl-andras.html Stohl milliókat bukik a börtönben töltött hónapok alatthttp://www.life.hu/legykepben/20110907-budapesti-pest-megyei-esetleg-bacskiskun-megyei-bortonben-fog-ulni-stohl.html