Jason Segelnek jó pár kilótól meg kellett szabadulnia legutóbbi filmszerepe miatt.

Michelle Williams új kedvese nem éppen sovány alkat: Jason Segel mindig is mackós típus volt, de a nők éppen ezért szeretik. A 193 centi magas színész legutóbb Emily Blunt oldalán játszott az Ötéves jegyesség című romantikus filmben, a rendező pedig külön kérte a férfit, hogy adjon le pár kilót, hogy minél hitelesebb legyen a szerepében.

AFP

"A stúdió elnöke külön kérte a fogyást. Azt mondták, így sokkal élethűbb lesz az, hogy Emily Blunt engem választott a férjének. Tizenhat kilótól kellett megszabadulnom. Edzőt küldtek nekem, és naponta kétszer edzenem kellett. Ráadásul egész nap azt sasolták, mit eszem" - vallotta a színész David Lettermannek. "De azzal nem számoltak, hogy a filmben egy szakácsot alakítok... Volt, hogy fizettem a kollégáknak, hogy rontsák el a jeleneteket, hogy minél többet kóstolgathassak" - vallotta a mackós színész.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Így sportolnak a legcsinosabb magyar hírességekhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120308-igy-fogynak-a-nepszeru-hazai-sztarok-tatar-csilla-ordog-nora.html Radics Gigi nyolcévesen 70 kilót nyomott! - A Megasztár versenyzője minden nap harcol a kilókkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120418-radics-gigi-nyolc-evesen-70-kilot-nyomott-a-megasztar.html Elszánt, makacsul kitartó és céltudatos - Interjú Lubics Szilviával, a Spartathlon női győztesévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120117-a-futas-az-eletem-interju-lubics-szilviaval-a-spartathlon.html