Nicole Kidman kislányával fotózkodott egy magazin címlapján.

Az Oscar-díjas színésznő és kislánya, Faith szerepelnek az ausztrál Harper's Bazaar nyári címlapján. A kislány haja épp olyan vörös, mint édesanyjáé - le sem tagadhatnák a rokoni szálakat! A képeket Sydney-től pár órányira, egy vidéki farmon készítették. Kidman állítólag percre pontosan érkezett a fotózásra, és csak kávét kért. A sztár a fotókon egy Gucci ruhát visel, és nagyon élvezte a kislányával töltött órákat. "A munka után megérkezett Kidman másik lánya, Sunday Rose is, hogy mindketten édesanyjukkal lehessenek" - vallotta egy bennfentes. A színésznő jelenleg a The Railway Man című filmet forgatja Colin Firth brit színésszel.

Nicole Kidmannek és Keith Urban countryénekesnek két lánya van: Sunday Rose 2008 júliusában született, Faith Margaret Kidman Urbant pedig 2010 telén hozta világra egy béranya. A pici lány a megszólalásig hasonlít a színésznőre, aki mostanában kevesebb szerepet vállal, mert inkább gyermekeire koncentrál.

Mit rajzol a gyereked? Megtudhatod, mi zajlik benne valójábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120507-mit-rajzol-a-gyereked-megtudhatod-mi-zajlik-benne-valojaban.html FECSKE szárnyakon a segítség: KézenFogva Alapítvány a fogyatékos gyermekekért!http://www.life.hu/anyaskodj/20120507-fecske-szarnyakon-a-segitseg-kezenfogva-alapitvany-a-fogyatekos-gyermekekert.html Előző élete miatt borotválta le kislánya haját a híres modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-elozo-elete-miatt-borotvalta-le-kislanya-hajat-a-hires-modell.html Megszületett Majtényi Bálint, a Harcsa Veronika Quartet dobosának hetedik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-megszuletett-majtenyi-balint-a-harcsa-veronika-quartet-dobosanak-hetedik-gyermeke.html "Senki nem segített, csak néha rám szóltak, hogy halkabban jajgassak" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120502-senki-nem-segitett-csak-neha-ram-szoltak-hogy-halkabban-jajgassak.html