Instant divattipp: 3 örök darab, amit szerezz be olcsón a leárazásokon

fashion week akció leárazás kedvezmény olcsó ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Leárazásokon érdemes a ruhatár jól kombinálható alapdarabjait beszerezni" - tanácsolja a nagy nyári leárazások csapdáiról szóló cikkünk kapcsán Szemes Nóra személyi stylist. Most három olyan jól kihasználható darabot mutatunk, amit mindenképp érdemes megvenni olcsóbban az akciók során.

Tipp! Vásárolj akciósan és próbálj a fotelből! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Fekete szandál

Bár a fekete szín nem áll jól mindenkinek, ez a szandálokra nem vonatkozik. A fekete szandálnál nincs könnyebben kihasználható lábbeli. Szinte bármivel viselhető - a lényeg, hogy passzoljon a stílusodhoz és jól álljon a lábadon.


1. Deichmann - 4.990 forint, 2. F&F - 3.400 forint, 3. Montonelli - 14.650 forint

Sötétkék farmer

A farmer a ruhatár kaméleonja, fontosabb darab, mint a klasszikus kis fekete. A legjobban akkor tudod kihasználni, ha nem koptatott, sötétkék darabot veszel. Olyan szabást válassz, amelyik legjobban illik az alakodhoz és a többi ruhádhoz.


1, Esprit - 39,90 euró, 2. H&M - 2.990 forint, 3. Mango - 3.495 forint

Aranyszínű szandál

Ha a szandál nem fekete, akkor legyen arany. A fémszínekkel amúgy sem foghatsz mellé, de az arany klasszikusabb és sokkal inkább kihasználható, mint az ezüst vagy a bronz. Ráadásul a különböző árnyalatai valamennyi bőrszínhez illenek, ami az előbbi kettőről nem mondható el.


1. Montonelli - 15.840 forint, 2. Vagabond - 14.999 forint, 3. Zara - 5.995 forint

Instant divattipp: Így öltözz pasztellszínekbe hűvös nyári napokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120715-idojaras-huvos-nyar-divat-igy-oltozz.htmlInstant divattipp: Jön a kánikula vége! Legyél nyári esőben is stílusoshttp://www.life.hu/legytrendi/20120710-instant-divattipp-jon-a-kanikula-vege-legyel-nyari-esoben-is.htmlLeárazáson vásárolni sokszor garantált pénzkidobás - Kerüld el a leggyakoribb csapdákat!http://www.life.hu/legytrendi/20120705-learazason-vasarolni-sokszor-garantalt-penzkidobas-keruld-el-a-leggyakoribb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.