Az énekesnő a napokban egy olasz étteremben vacsorázott, ott fotózták le a leginkább egy sárga keféhez hasonlító aranyfogsorát.  

Nem ez az első alkalom, hogy a 24 éves sztár aranyfogakkal mutatkozik. Már tavalyi, You Da One című klipjében is magabiztosan mosolygott a különös fogsorral. Reméljük, többet nem teszi, mert inkább sárgának és szuvasnak tűnnek a fogai, nem nagyon látszik, hogy aranyszínben "pompáznak".

Northfoto

A pletykák szerint Rihanna Chris Brown iránti rajongása miatt csináltatott aranyfogakat. Ezzel szeretné jelezni, hogy még mindig fontos számára az énekes, annak ellenére, hogy a férfi brutálisan bántalmazta őt 2009 februárjában.

 

Hatalmas tetoválást varratott a mellei közé Rihannahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120910-hatalmas-tetovalast-varratott-a-mellkasara-a-mellei-koze-rihanna-enekesno.html Mekkora változás! Rihanna kisfiús hajat vágatott magánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-fiusra-vagatta-a-hajat-rihanna-a-barbadosi-enekesno.html Rihanna 5 hálószobás házzal lepte meg az édesanyjáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120821-rihanna-amerikai-enekesno-oprah-winfrey-musoraban-lepte-meg-edesanyjat-egy.html Folyt a vér Rihanna legutóbbi bulijában - Az üvegek mellett a csontok is törtekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-folyt-a-ver-rihanna-legutobbi-bulijaban.html Rihanna feljelentette könyvelőit, akik szerinte elcsalták koncertbevételeithttp://www.life.hu/legykepben/20120706-rihanna-feljelentette-konyveloit-akik-szerinte-elcsaltak-koncertbeveteleit.html Rihanna mindent megmutat - a legbotrányosabb fotókhttp://www.life.hu/life/galeria/20120625-rihanna-mindent-megmutat-a-legbotranyosabb-twitter-fotok.html