Dr. Czeizel: Mit tegyünk, ha az interneten pornót néz a gyerek?

genetikus szeretkezés pornó szex felvilágosítás Czeizel Endre gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek kíváncsisága a szexualitásra is kiterjed, de ha pornónézegetésen kapjuk a gyereket, akkor dr. Czeizel Endre szerint nem büntetni, hanem sokkal inkább felvilágosítani kell őket.
Czeizel Endre: Perverzió a családban: Öröklődhet a baj? (18+)http://www.life.hu/anyaskodj/20120912-dr-czeizel-endre-oroklodhet-a-szexualis-aberracio-a-csaladban-18.htmlDr. Czeizel: "Ezért nem olvasom el a mellékhatások listáját, ha gyógyszert szedek"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120807-dr-czeizel-endre-a-gyogyszergyartok-csak-magukat-vedik-a-gyogyszerek.htmlDr. Czeizel: Az ősember éhezett - ezért vagyunk most kövérekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120705-dr-czeizel-az-osember-ehezett-ezert-vagyunk-most-koverek.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolhatod, milyen nemű legyen a gyereked - praktikák a kádbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120221-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhatod-milyen-nemu-legyen-a-gyereked.htmlDr. Czeizel Endre: Ásványvizet a butaság ellen!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-dr-czeizel-endre-asvanyvizet-a-butasag-ellen.htmlDr. Czeizel Endre: A felgyorsult fejlődés így változtatta meg a nőkethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120126-dr-czeizel-a-felgyorsult-fejlodes-igy-valtoztatta-meg-a-noket.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.htmlDr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.