A napokban összeköltözött Jason Segel és Michelle Williams.

Michelle Williams nehezen lépett túl egykori kedvese és kislányának édesapja, Heath Ledger halálán. Most azonban - majdnem öt év után - végre megkezdi életét a bájos színésznő. Eddig ugyanis abban a házban lakott a kislányával, amit még annak idején Heath-szel vásároltak meg. A napokban azonban Michelle úgy döntött, elköltözik onnan, ahol még egykori szerelmével éltek együtt - méghozzá egy új szerelem kedvéért, Manhattanbe. A lakásról készült fotókat itt nézheted meg.

Northfoto

Michelle és színész kedvese, Jason Segel között ugyanis egyre komolyabb a kapcsolat, és a pár úgy döntött, eljött az összeköltözés ideje. Ez egy remek lépés, hiszen a pár barátai szerint a fiatalok odáig vannak egymásért. Ráadásul Jason imádja Michelle kislányát, Matildát is, így minden készen áll arra, hogy a sztárpár hamarosan még ennél is komolyabb lépéseket tegyen.

Készíts gyümölcstálat bakelitlemezből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121024-hogyan-legyek-jo-no-tarolo-bakelit-lemezbol.html Így vedd rá a családot a házimunkára!http://www.life.hu/hazitunder/20121019-szoktasd-hazimunkara-a-csaladot.html Duplázd meg a konyhád okos tárolókkal!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-konyhai-tarolas-apro-konyhaban-trukkok-megoldasok.html Csomózz szőnyeget régi törölközőkből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-furdoszoba-szonyeg-regi-torolkozo-ujrahasznositasaval.html Pofátlan betörő dúlta fel Zámbó Krisztián otthonáthttp://www.life.hu/hazitunder/20121022-zambo-krisztian-xfaktor-dontoshoz-betortek.html