40 év felett is elképesztően dögösek - Még bikiniben is!

Julia Roberts strand Jada Pinkett-Smith bikini Denise Richards Gwen Stefani Jennifer Lopez negyvenes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő, ha betölti a negyedik x-et, akkor bizony elhagyja magát, hiszen helyt kell állni a munkában, otthon és még ott vannak a gyerekek is. Tisztelet a kivételnek.

Most összegyűjtöttük a legszexibb 40 év feletti sztárhölgyeket, ráadásul mind bikiniben vannak, úgyhogy semmit sem bíznak a képzeletünkre. Nézd meg a róluk készült fotókat a blogon!

Northfoto
Northfoto

Ő a legújabb, szuperszexi Bond-lányhttp://www.life.hu/szepulj/20121114-berenice-marlohe-szineszno-az-indiai-gq-magazinban-pozol-fehernemuben.htmlTeljesen lelapította a bikini Lady Gaga melleithttp://www.life.hu/szepulj/20121114-lady-gaga-enekesno-melleit-teljesen-lelapitotta-a-bikini.htmlTitkos mellműtét - Mi történt Cameron Diaz dekoltázsával?http://www.life.hu/szepulj/20121112-cameron-diaz-szineszno-megmutette-melleit.htmlA szupermodell frizuráját akarja szinte minden nő?http://www.life.hu/szepulj/20121109-karlie-kloss-szupermodell-levagatta-hosszu-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.