Karlie Kloss frizura haj szupermodell szépség fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karlie Kloss új frizurája akkora izgalmat kellett, hogy lassan egy hete erről beszél a divatszakma. Eddig csak egyetlen női hajkorona forgatta fel ennyire a világot: a Rachel-frizura.

Sokkal rövidebb és frufruja is van - teljesen más frizurát vágatott magának Karlie Kloss szupermodell, amellyel a Victoria's Secret fehérneműshow-ján debütált. Az új haj eredetileg egy Vogue-fotózásra készült, de Karlie már amúgy is régebb óta gondolkodott a váltáson.

Forrás: AFP, Twitter/Modelinia
Forrás: AFP, Twitter/Modelinia

"A hajam mindig is vékonyszálú és unalmas volt. Az utóbbi évek munkájától pedig teljesen tönkrement, töredezett lett, semmi formája nem volt. Imádom az új frizurámat, úgy érzem, változtam tőle, stílusom lett, lassan rátalálok önmagamra. 20 éves lettem, az életem új szakaszába léptem, vettem egy házat is. Sok minden történik mostanában. Az új frizura számomra az új korszak kezdetét jelenti."

És ameddig azt gondolnánk, hogy Karlie hajviselete egy egyszerű bob, addig ő hatalmas álmokat szövöget: "Azt szeretném, ha olyan lenne ez a fazon, amilyen Rachelé volt a Jóbarátokban. Jó lenne, ha a változásra vágyó nők a fodrászszékben olyan frizurát kérnének, amilyen Karlie-nak van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.