Tamara bátran vágott bele az átalakításba, merészen vágatott a hajából és a stílusától kicsit távolabb álló ruhában is magabiztosan tündökölt. A 31 éves anyuka öt évet töltött otthon két kisgyermekével, most készül visszatérni a munka világába.

Tamara frizurája alaposan megváltozott, a mesterfodrász frufrut vágott és kicsit be is színezte a haját. A budapesti anyuka nem rettent meg az ollótól, hiszen pont azért jött, hogy változzon a külseje.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon 

Fehérnemű: Baci, ruha: H&M, lánc: H&M, cipő: Humanic

Holdampf Linda stylist egy különleges, bulizós ruhát választott Tamarának, aki annak ellenére, hogy a hétköznapokon nem venné fel ezt a szettet, nagyon magabiztosan pózolt Nánási Pál kamerájának.

Tamara bakancslistáján szerepel, hogy megtanul szépen sminkelni. Eddig húgai segítették ebben, de most Törköly Anita sminkestől is elleshetett pár fogást. A fiatal anyuka, aki a hétköznapokban csak szempillaspirált használ, szemhangsúlyos sminket és műszempillát is kapott. Az összhatást rúzs helyett szájfénnyel tették tökéletessé.

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre a többi fotóért!

"A férjem először megijedt, amikor mondtam neki, hogy frufrum lett, de kellemesen csalódott, mikor meglátott, nagyon tetszett neki a végeredmény" - mesélte Tamara, aki teljesen felszabadult az átalakításnak köszönhetően.

 

Tetszik Tamara átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

 

Átalakítunk! Andrea régi álma vált valórahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130129-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Párjához komolyodott Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Új arcát ismerhette meg Gyöngyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Új életet kezdett Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130107-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Éveket fiatalodott Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130102-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html