Akár örülünk neki, akár nem, a londoni divathéten ismét a szemöldököké volt a főszerep.

Míg 2012 szemöldökei a természetesség jegyeiben készültek, addig az idei év trendje szerint annál jobb, minél vastagabb és hangsúlyosabb a szemünk feletti vonal. Köszönhetjük mindezt  a bozontos szemöldökéről híres szupermodellnek, aki a Burberry és a Chanel divatházak színeiben tündökölt, valamint Stella McCartney kifutóján lejtett végig.

Forrás: AFP
Cara Delevingne és a szemöldöke

Ha talán azt gondolnád, kényelmesebb követni a legújabb szemöldökdivatot, hát el kell, hogy keserítsünk, szakértők szerint ugyanúgy szükség van a megfelelő formázásra és karbantartásra. Angliában például már külön kozmetikumok kaphatók a vastag szemöldök ápolására, szóval akinek megtetszett ez a trend, bátran válogathat különféle növekedés-fokozó termékek, színezők és kényeztető olajok közül.

 

Így lehetsz Szuper Jónő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130219-hogyan-legyek-jo-no-szuperno-jelmez.html Smink nélkül mutatkozott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-smink-nelkul-mutatkozott-a-szupermodell-erin-heatherton.html Fürdőruhában mutatkozott a 67 éves Goldie Hawnhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-goldie-hawn-szineszno-67-evesen-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.html Bikinis fotók készültek a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/szepulj/20130220-kim-kardashian-a-terhes-amerikai-realitysztarrol-szexi-fotosorozat-keszult-egy.html