Nick Vujicic valószínűleg boldogabb, mint valaha, ugyanis megszületett kisfia, Kiyoshi. A büszke kispapa már a közösségi oldalára is feltöltött egy közös képet a babával.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, íme az Akkor és most oldal!


Kevés olyan ember van, aki nem hallott még Nick Vujicicról. Ő az a férfi, aki 1982-ben kéz és láb nélkül született, és mára sok ezer embernek ad reményt és bátorítást előadásaival.

Forrás: www.facebook.com/NickVujicicFans

Nick szülei nagyon megrémültek, amikor gyerekük végtagok nélkül jött a világra, de miután kiderült, hogy ezt leszámítva teljesen egészséges és életképes, mindent megadtak neki, hogy minél inkább önállóbb és teljesebb életet élhessen. Ez olyannyira sikerült, hogy most már ő is apának mondhatja magát, mert megszületett egészséges kisfia. Sok boldogságot kívánunk nekik!

 

Mit csináljak a fiam fütyijével?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-bezzeganya-blog-mit-csinaljak-a-fiam-futyijevel.html Péntek éjfélig néhol több mint 10 centiméter hó is hullhathttp://www.life.hu/anyaskodj/20130221-pentek-ejfelig-nehol-tobb-mint-10-centimeter-ho-is-hullhat.html Megszületett a népszerű műsorvezetőnő babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130221-megszuletett-a-nepszeru-angol-musorvezetono-fearne-cotton-elso-gyermeke.html Biztosan szüksége van egy kisbabának parfümre?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-babaparfum-magassarku-cipo-es-kitomott-melltarto-viragzanak-a-gyerekek-fogyasztasara.html Pocakot villantott a Barátok közt szépségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130221-a-baratok-kozt-szepsege-balogh-edina-pocakja-mar-gombolyodik.html Gyermekkori maszturbálás szakértői szemmelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130217-majsai-laszlo-a-lifehu-szakertoje-pszichopedagogus-nevelesi-tanacsado-terapeuta-valaszol.html Elképesztően közönséges Beckham húgahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130220-david-beckham-huga-joanne-a-31-szuletesnapjan-majdnem-kiesett-a.html