Jennifer Lawrence színésznőt nem egyszer csúfolták már kövérnek. A következő fotókon a képszerkesztők ugyan karcsúsítottak rajta egy keveset, de a színésznő mostanában tényleg csúcsformában van.

A sztár maga is többször nyilatkozta, hogy ducinak érzi magát a hollywoodi átlaghoz képest. Hát igen, Jennifer nem negyven kiló vasággyal együtt. A sportos lány alkata abszolút formás, nőies, ezt pedig legutóbbi filmjében, a Napos oldalban be is bizonyította. Ott ugyanis egy olyan lányt játszott, akinek a hobbija a tánc, és bárki, aki látta a filmet, odáig volt Jen nőies formáiért. Valószínűleg a cseppet sem piszkafa idomok és a fantasztikus kisugárzás fogta meg a Dior divatcéget is, akik modelljüknek kérték fel a fiatal színésznőt.

Dior
Kattints a képre a további fotókért!

A huszonkét éves lány lett ugyanis a Miss Dior új arca, a róla készült fotókat Willy Vanderperre készítette. Az idén Oscarra is jelölt Jennifer abszolút elegáns a róla készült fotókon, de sajnos a nőies idomok helyett egy furán karcsú Jennifer néz vissza ránk. Mi a baj a formás alakkal?

A valaha volt legbotrányosabb frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-a-valaha-volt-legbotranyosabb-frizurak-az-oscaron.html Barna hajjal is bájos az ismert fehérneműmodellhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130223-candice-swanepoel-modell-igy-nezett-ki-fiatalon-es-barna-hajjal.html Vegyél szexi kosztümöt! - Szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130222-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-kosztum-koromlakk-jessica-biel-es.html Ismét hódít a vastag szemöldökhttp://www.life.hu/szepulj/20130222-bozontos-szemoldok-lesz-a-trend-2013ban-cara-delevingne-szupermodell-hozta.html A nő, aki megszépíti a hollywoodi ikonokathttp://www.life.hu/szepulj/20130220-jamie-sherrill-bor-es-szepsegapolasi-szakerto-vilagsztarokat-szepit-meg-hozza.html