fashion week Stacy Keibler George Clooney Andrej Pejic Gwyneth Paltrow mustra Angelina Jolie szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok nem voltak túl félénkek: lazán kipakolták, amit csak lehetett. A kebel- és körömmustra után pedig azt is megtudhatjátok, hogy fest egy úriember talpig csajnak öltözve. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Egy jó kiegészítő mindenek felett

Egy remekül megválasztott kiegészítő nagyon sokat javíthat bármelyik szetten. Gwyneth Paltrow ízlésébe ezúttal sem tudunk belekötni: a szőkeség egy nagyon egyszerű szabású, élénklila Victoria Beckham ruhát választott, amit egy neonsárga pántos Michael Kors szandállal vett fel. A színkavalkád mennyei volt! A dolog egyetlen szépséghibája csak a szandál talpán lévő árcédula... Molly Sims színésznő is telibe talált: fekete szettjét egy szemet gyönyörködtető, pink zakóval dobta fel. Mi is vágyunk egy ilyen darabra!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Különcök a vörös szőnyegen

Andrej Pejic androgün modell tavaszi szettjét is láthattuk a héten. Csillogó macskanadrág, élénkkék kabát, búzaszőke haj - meg nem mondanánk, hogy Andrej férfinak született. Alec Baldwin és Kim Basinger "kislánya", Ireland is megmutatta magát: a szőkeség minden vágya, hogy keresett modlel legyen, ezért pár hete aktívan részt vesz a vörös szőnyeges eseményeken. Azt már tudjuk, hogy Ireland popsija kifogástalan, és bár a legutóbbi szettjével minden rendben, azért még meg kell győznie bennünket a stílusérzékéről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Keblek a köbön

Mindig van néhány sztár, akik képtelenek elképzelni egy csinos szettet hasig kivágott dekoltázs nélkül. Golnesa "GG" Gharachedaghi realitysztár és Brandi Glanville sem fukarkodtak a bájaik megmutatásával. Hát, ha már nem lehetnek stíluskirálynők, akkor legalább a melleiket imádja a fél világ...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lakkozz és rúzsozz!

Tűzpiros, natúr, vagy szinte már fekete? Ebben a szezonban minden megengedett, legyen szó körmökről vagy ajkakról. Pia Toscano színésznő túl sok alapozót használt, de kétségtelen, hogy a bőrszíne miatt neki fekszik a mélybordó rúzs és a hozzá passzoló körömlakk. A körmök azonban lehetnének rövidebbek, a karmok ideje ugyanis már lejárt...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Stacy Keibler is imád lakkozni és rúzsozni, és azt is tudja, nem kötelező, hogy ez a kettő színben megegyezzen - elég, ha megvan az összhang. Ezért is választott az ajkakra narancspiros rúzst, a körmökre pedig a szandállal megegyező színű ezüst lakkot. A cipellő ugyan lehetett volna egy számmal nagyobb, de stílusból azért ötöst kell adjunk neki!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét visszatérője

Angelina Jolie-t régen láttuk, de mintha valami megváltozott volna. Sehol egy combvillantás, egy kellemes dekoltázs vagy egy csupasz hát - Brad Pitt kedvese megbújt az olívazöld lebernyeg és a fekete köntös alatt. Szexi? Nem! Divatos? Dehogy! A mosoly és a natúr smink azonban még mindig jót tesznek a színésznőnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.