A mindig tökéletes Alessandra Ambrosio elég bizarr látványt nyújtott, amikor múlt hétvégén, az utcán parkoló autójában ülve borotválta meg lábait.

A gyönyörű Victoria's Secret modell megjelenése mindig kifogástalan. Akár a kifutón vonul végig, akár csak a lesifotósok kapják lencsevégre kávézás közben, a fiatal anyuka mindig kamerakész. Néhány nappal ezelőtt azonban elég furcsa fotók jelentek meg róla.

Forrás: AFP


A 32 éves brazil szépség reggeli kávéja elfogyasztása után már bizonyára nagyon megunhatta, hogy várnia kell vőlegényére, Jamie Mazurra, ezért úgy döntött, kitölti szabadidejét azzal, hogy tökéletesen simára epilálja hosszú lábait.
A szupermodell kocsijában ülve egyszerűen kinyújtotta lábait az utcára és nem zavartatva magát előkapta elektromos borotváját. Habár valószínűleg a tökéletességének titka, hogy görcsösen figyel a kinézetére, mi inkább azt javasoljuk, hogy legközelebb ne nagyközönség előtt végezze a szőrtelenítést.

 

Shakira ismét dögös testtel hódíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-shakira-enekesno-szules-utan-harom-honappal-is-szexisen-nez-ki.html Autóbalesetet szenvedett az ex-playmatehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130423-kendra-wilkinson-explaymate-egykori-playboy-modell-korhazba-kerult-vasarnapi-autobalesete.html Nem érint férfit A címlaplány szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bertok-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-igyekezett-nem-megerinteni-partneret-eden.html Kokaint szippantott a csuklójáról Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130423-lindsay-lohan-szineszno-kokaint-szippantott-a-csuklojarol-a-vecen-meg.html Jótékonyságból lila lett a szőke énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130423-ashley-roberts-enekesno-befestette-szoke-hajat-lilara-egy-jotekonysagi-kampany.html Lánykérés karra tetoválva - mernél nemet mondani?http://www.life.hu/szeress/20130423-uj-divat-hogy-a-karjukra-tetovaljak-a-ferfiak-hogy-hozzajuk.html Heti útravaló Müller Pétertől - 70. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130422-muller-peter-heti-utravalo-70-resz.html Friderikusz egy panelban landolt Amerika utánhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-friderikusz-sandor-az-enek-iskolaja-osztalyfonoke-elvezi-az-egyszeru-hetkoznapi.html