Az énekesnő Ibizán élvezte nyaralását barátaival, amikor a bikinije önálló életre kelt.

Forrás: Northfoto

Rita Ora eddig sem épp szégyenlősségéről volt híres. Legújabb villantása mellett szóljon, hogy valószínűleg ő maga sem így tervezte a vízből való kiszállását. A 22 éves énekesnő Ibizán nyaralt barátaival, amikor a kínos baleset történt. Rita épp a jacht fedélzetére akart visszaszállni, miután megmártózott a habokban, amikor bikinifelsője feljebb csúszott. A szemfüles lesifotósok pedig azonnal megörökítették az eseményt.
A fedetlen keblek mutogatása nem áll távol a sztártól, aki legutóbb egy magazinfotózás kedvéért vált meg melltartójától.

Forrás: www.apple.comJátssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!Hien popsivillantással csábíthttp://www.life.hu/legykepben/20130703-hien-magyar-enekesno-popsit-villantott-uj-klipje-forgatasan.html Aki utálja Rita Ora cicivillantásáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130619-lifenight-rita-ora-enekesno-anyukaja-miatt-nem-villant-mellet.html Kínos villantások Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130527-villantasok-es-pucer-testek-cannesban-eva-longoria-szineszno-rosario-dawson.html Cicivillantáson kapták Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szepulj/20130211-miley-cyrus-amerikai-enekesno-cicit-villantott-a-grammy-elopartyjan.html Emlékezetes villantások 2012-benhttp://www.life.hu/legytrendi/20121221-emlekezetes-villantasok-2012ben-madonna-enekesno-tolvai-reni-enekesno-es-liptai.html