A színésznő és férje Luna Encinas Cruznak nevezték el a nemrég született csöppséget.

Ahogy a Life.hu is megírta, Penélope Cruz és Javier Bardem második gyermeke július 22-én jött világra, Madridban - egy napon a kis brit trónörökössel. Most végre kiderült: a kislány teljes neve Luna Encinas Cruz.

Forrás: AFP

A színészházaspár gyönyörű nevet adott a picinek: a Luna holdat jelent, az Encinas pedig Javier apai vezetékneve, és élő tölgynek lehetne lefordítani - számol be a spanyol Vanitas magazin. A párnak már van egy kétéves kisfia, Leonardo. Sok boldogságot a kis családnak!

 

Kislánya született Penélope Cruznakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130723-penelope-cruz-spanyol-szineszonek-megszuletett-masodik-gyermeke.html Mindjárt szül Penélope Cruz ishttp://www.life.hu/anyaskodj/20130722-penelope-cruz-spanyol-szineszno-barmelyik-pillanatban-szulhet.html Penélope Cruz lesz a legöregebb Bond-lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-penelope-cruz-spanyol-szineszno-lesz-a-legidosebb-bondlany-az-uj.html Penélope Cruz férje lelki társahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-fotokon-akkor-es-most-penelope-cruz-spanyol-szineszno-a-vicky.html Kamerák előtt szexelt Penélope Cruz (18+)http://www.life.hu/szeress/20130424-lifenight-penelope-cruz-szineszno-fedetlen-mellekkel-forgatott.html