Hiába 40 éves, Kate Beckinsale teste egyszerűen tökéletes.

A legtöbb fiatal lány megirigyelhetné a negyvenes színésznő alakját. Kate Beckinsale nemrég parányi, hófehér bikiniben mutatta meg Mexikóban, Los Cabosban, hogy van értelme egészségesen élni és sokat sportolni. A sztárról készült bikinis fotókat ide kattintva nézheted meg.

AFP

Formás, karcsú combok, nőiesen szálkás karok és lapos has - Kate mindezt a rendszeres jógának köszönheti. A szépség a férjével, Len Wisemann-nal lazult a nyári napfényben, és a fotókat elnézve az is biztos, hogy a színésznő kedvese is odáig van Kate bombatestéért. Ez nem is csoda - mi is irigykedünk!

Ha te is nekilátnál edzeni, itt adunk tippeket, hogyan csináld!

Nicole Scherzinger bikinis teste kitekeredetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130821-nicole-scherzinger-enekesno-egy-szal-bikiniben-jogazott-hawaiion.html Bikiniben bringázott a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130814-lifenight-nina-agdal-dan-modell-a-banana-moon-furdoruha-modellje.html Bikiniben ugrándozik Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130815-gwyneth-paltrow-szineszno-bikiniben-mutatja-meg-40-evesen-is-kifogastalan.html