hamis remények szűk ruha Justin Theroux Los Angeles tágas otthon várandósság lombikbébi program Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer végre nem takargatja a pocakját.

A még most is ragyogó szépségű 44 éves színésznő, Jennifer Aniston hosszú ideje vár a gyermekáldásra. Az évek során az esetleges várandósságával kapcsolatos híresztelések - hiába drukkolt a fél világ Jennifernek és párjának, Justin Theroux-nak - hamisnak bizonyultak.
A mai nap azonban a Daily Mail internetes portálon minden kétséget elsöprő, gömbölyödő pocakos fotók jelentek meg a szemlátomást boldog színésznőről.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A fotókon kívül azonban akadnak más érvek is a várandósság ténye mellett. Szeptember elején töröltetett egy Smartwater fotózást, arra hivatkozva, hogy váratlanul közbejött valami. Az elkövetkezendő időszakra nem vállalt egyetlen filmet, egyetlen forgatást sem, bár máskor zsúfolásig volt munkával. A pár már beköltözött abba a Los Angeles-i lakóparkba, ahol a 790 négyzetméter alapterületű otthonukba egy egész óvodának is jutna hely.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.