Október 23-án megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát, a három hónapos György herceget. Az esemény után elkészültek a hivatalos családi fotók is, amelyek között egy nagyon különleges kép is szerepel.

A hollywoodi hírességeket lencsevégre kapó Jason Bell celebfotóst érte az a megtiszteltetés, hogy elkészíthette György herceg keresztelője után a hivatalos családi fotókat. A képeken egy nagyon kiegyensúlyozott, boldog család látható középen a brit trónörökössel, aki harmadik a trónutódlási sorban.

Forrás: AFP

A fotók alapján úgy tűnik, hogy György herceg, aki egy pisszenés és egy csepp könny nélkül viselte a keresztelési ceremóniát, nagyon kiegyensúlyozott, vidám baba. A családtagok egyébként ugyanazokban a ruhában láthatók a képen, mint a keresztelőn, így Katalin is a krémszínű ruhát, György herceg pedig a sokat vitatott csupacsipke keresztelőruhát viseli.

Forrás: Dukeandduchessofcambridge.org

A sorozat egyik legkülönlegesebb fotója, amelyen II. Erzsébet királynő mögött a trónörökösök állnak - Károly herceg, Vilmos herceg és György herceg. Ezt és az összes családi fotót a Clarence House honlapján nézheted meg.

Megkeresztelték György herceget - Íme az első fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131023-megkereszteltek-vilmos-herceg-es-kate-middleton-fiat-gyorgy-brit-herceget.html Így fürdeti Katalin és Vilmos a kis Györgyöt - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-alison-jackson-muvesz-hasonmasokkal-kepzelte-el-milyen-az-esti-furdetes.html Megvan, mikor keresztelik a kis Györgyöthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130930-katalin-es-vilmos-gyermeket-a-legifjabb-brit-tronorokost-gyorgyot-oktober.html Íme György herceg legfrissebb képeihttp://www.life.hu/szorakozz/20130820-ujabb-babafotok-jelentek-meg-a-brit-kiralyi-csaladrol.html