fotózás ikon meztelen szupermodell LifeNight vetkőzés magazin Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonná lett szupermodell ismét bebizonyította: harminc év után még mindig a legnagyobbak között van a helye.

Lassan közelít az ötvenhez Cindy Crawford, ám ez egyáltalán nem látszik meg a szupermodellen. A 47 éves Cindy a V magazin kedvéért vetkőzött egy fekete-fehér fotósorozathoz.

Forrás: V Magazine
Forrás: V Magazine

A képeken bárki megbizonyosodhat róla: évek és gyerekek ide vagy oda, Cindy még mindig irigylésre méltó formában van, nem hiába emlegetik annyiszor kortalan szépségként. A fotózásról videó is készült, amelyet alább te is megtekinthetsz:

A szupersztárság kevés: szexikon akarok lenni!http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-hiperszexualis-sztarok-ok-a-kovetendo-minta.htmlDoboltál már popsikon? Így csináld!http://www.life.hu/szorakozz/20130620-lifenight-vicces-video-fenekeken-es-melleken-dobol-a-zenesz.htmlSzuper praktika, ha beszakad a körmödhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131105-takacs-nora-szakertoi-level-tippek-es-trukkok-a-hosszu-egeszseges.htmlPotencianövelők: szuperorgazmus az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130927-szex-szerelem-parkapcsolat-ezek-a-ferfiak-egyszeruen-csak-jobban.htmlSzuperételek az egészségérthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130917-szuperetelek-az-egeszsegert-chlorella-spirulina-kakao-goji-bogyo-noni-juice.htmlBikiniben bringázott a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130814-lifenight-nina-agdal-dan-modell-a-banana-moon-furdoruha-modellje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.