Lady Gagának Abodi Dóra tervezte fülbevaló kellett, Az éhezők viadalának sztárja pedig egy ruhát választott a magyar designertől. Micsoda dicsőség.

Abodi Dóra fülbevalójára fájt a foga Lady Gagának. Az extrém énekesnő stylistja kereste meg a Milánó és Budapest között ingázó magyar tervezőt még nyáron, hogy egy fotósorozat kedvéért ezt a különleges ékszert viselhesse az énekesnő – írja az Instyle.hu. 

Lady Gaga az Abodi Dóra tervezte fülbevalóvalForrás: instyle.hu

A férfi és női piktogramokat ábrázoló S/HE fülbevaló a téli New Religion Nr 1 kollekció egyik darabja. „Apró eltérések is lehetnek a darabok között, ami még izgalmasabbá és egyedibbé teszi őket" – mondta a tervező a magazinnak.

Közben egy másik világsztár is felkereste a magyar designert. Az éhezők viadalának sztárja egy Dora Abodi ruhakölteményben népszerűsítette a Futótűz című új mozit a kanadai premieren. Jena Malone feketében és aranyban pompázott a vörös szőnyegen.

Jena Malone a magyar tervező kreációjábanForrás: Instagram/doraabodi

A csodálatos ruha az idei őszi kollekcióból való. A szoknya alját különlegessé teszi a rárakás, illetve a sok-sok arany masni. Az arany öv pedig kiemeli a derékrészt. Az összhatás szexi és elegáns.