Világsztárokat öltöztet a magyar tervező

tervező felkérés Abodi Dóra ruha Jena Malone fülbevaló vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gagának Abodi Dóra tervezte fülbevaló kellett, Az éhezők viadalának sztárja pedig egy ruhát választott a magyar designertől. Micsoda dicsőség.

Abodi Dóra fülbevalójára fájt a foga Lady Gagának. Az extrém énekesnő stylistja kereste meg a Milánó és Budapest között ingázó magyar tervezőt még nyáron, hogy egy fotósorozat kedvéért ezt a különleges ékszert viselhesse az énekesnő – írja az Instyle.hu.

Lady Gaga az Abodi Dóra tervezte fülbevalóval Forrás: instyle.hu
Jena Malone a magyar tervező kreációjában Forrás: Instagram/doraabodi

A csodálatos ruha az idei őszi kollekcióból való. A szoknya alját különlegessé teszi a rárakás, illetve a sok-sok arany masni. Az arany öv pedig kiemeli a derékrészt. Az összhatás szexi és elegáns.

Plasztikázott próbababák lepték el Venezueláthttp://www.life.hu/legytrendi/20131115-eltulzott-aranyokkal-rendelkezo-probabakat-gyartanak-venezuelaban.htmlBambi-díjat kapott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20131115-victoria-beckham-divattervezo-bambidijat-vett-at-berlinben-karl-lagerfeldtol.htmlBotrányos villantás vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20131111-iggy-azalea-ausztral-rapper-hatalmas-divatbakit-vetett-az-mtv-european.htmlVilágbajnok a magyar bajuszhttp://www.life.hu/legytrendi/20131107-jaromi-zsolt-vilagbajnok-lett-a-nemetorszagi-bajusz-es-szakallvilagbajnoksagon-magyar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.