Kalapáccsal ütötte hasát egy terhes nő

anyaság terhesség kalapács ütés pocak feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves kismama szülés előtt néhány héttel elbüszkélkedett vele, hogy milyen kemény fából faragták a hamarosan világra jövő gyermekét. Kalapáccsal ütött a hasára...

Rettenetes - egy vakmerő anya kalapáccsal kétszer ráütött terhes hasára, hogy bizonyítsa, milyen erős a pici. Mindez csupán néhány héttel azelőtt történt, hogy fia, Jonathan megszületett - számol be a Daily Mail.

A pillanat, amikor a nő kalapáccsal üti hasát Forrás: Northfoto

A 24 éves anya, Heather Thorpe szerint a kicsi szupergyerek, mert mindössze 5 perc vajúdás után szülte meg. Hozzátette: minden rendkívül gyorsan zajlik nála: a járás, a beszéd és az olvasás is. Heather előző élettársa, Sean Hanlon azonban felfedett egy szörnyű videót is. Ezen látszik, ahogy a nő kalapáccsal veri a hasát, hogy megmutassa, milyen "szupergyerek" az övé. A férfi, aki egyébként rögzítette a jelenetet, azt mondja, azért hozta nyilvánosságra a felvételt, mert hiába sétált be vele a rendőrségre, nem történt semmi. A szörnyű videót itt megnézhetitek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.