Szürke 50 melltartó könyv alsónemű A szürke ötven árnyalata filmadaptáció fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete, vörös és szürke színekben pompáznak a sikerkönyvhöz készült fehérneműcsodák.

Szexi csipkecsodákat ihletett A szürke ötven árnyalata erotikus bestsellere. A hamarosan filmvászonra kerülő történetbe így bárki könnyedén beleképzelheti magát, legyen szó kisebb vagy nagyobb méretekről.

Forrás: www.kappahl.eu

A KappAhl gyártó által piacra dobott fehérneműk ugyanis nem állnak meg a modellalkatúak méreténél, így legyen szó kisebb vagy nagyobb kosárméretről, mindenki igazi szexistennőnek érezheti magát. A fehérneműkről még több képet nézhetsz ide kattintva.

Szabad a puki - megszünteti a szagokat egy új fehérneműhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20131025-egy-brit-ceg-fehernemui-elnyelik-a-belgazokat-es-kiszurik-a.htmlMegvannak a brit fehérneműk királyaihttp://www.life.hu/legytrendi/20131206-ismet-megrendezesre-kerult-nagy-britanniaban-az-uk-lingerie-awards-dijatadoja.htmlPalvin Barbi ismét fehérneműben domboríthttp://www.life.hu/legytrendi/20130805-lifenight-palvin-barbara-modell-a-victorias-secret-kampanyaban-fehernemuben-pozol.htmlIlyen fehérneműre gerjed a pasihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-meresz-lett-a-lascivious-fehernemumarka-kollekcioja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.