Az első csók A szürke ötven árnyalatában

Forrás: AFP -
csók Vancouver forgatás Szürke 50 Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata filmadaptáció Rita Ora Jamie Dornan Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörtént az első csók Anastasia Steele és Christian Grey között. Elkezdődött tehát A szürke ötven árnyalatának forgatása.

Elcsattant az első csók A szürke ötven árnyalatának forgatásán, amelyről ide kattintva nézhetsz képet.

Forrás: AFP

Az erotikus filmadaptáció munkálatai tehát hivatalosan is elkezdődtek a kanadai Vancouverben: Dakota Johnson Anastasia Steele bőrébe bújva adta első csókját a Christian Greyt alakító Jamie Dornan arcára. A film, amelyben az énekesnő Rita Ora is szerepelni fog, 2015 februárjában kerül majd a mozikba.

Rita Ora is játszik A szürke ötven árnyalatábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-rita-ora-brit-enekesno-jatssza-christian-grey-hugat-a-szurke-otven-arnyalata-filmadaptaciojaban.htmlTrükkös szex lesz A szürke ötven árnyalatábanhttp://www.life.hu/szeress/20131128-sam-taylor-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-rendezoje-trukkos-szexet-iger-a-filmben.htmlÚjabb főhős hátrál ki A szürke ötven árnyalatából?http://www.life.hu/szorakozz/20131018-dakota-johnson-amerikai-szineszno-kihatral-a-szurke-otven-arnyalata-foszerepebol.htmlMegvan A szürke ötven árnyalatának rendezőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-sam-taylorjohnson-rendezi-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-regeny-filmvaltozatat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.