Nem csak egy ruhadarab: a fűző története

fűző fashion week LifeNight szexualitás erkölcs történelem ruhadarab nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves vitákat generált és szexuális eszközként is szolgált a divattörténelem egyik legnőiesebb darabja.

Kevesen gondolnák, hogy az egyik legnőiesebb ruhadarabként számon tartott fűző a gyakorlati rendeltetésén túl még számtalan más funkcióval bírt.

Forrás: AFP

A melltartó elődje nem csak a hölgyek derekát varázsolta karcsúbbra: színéből viselőjének morális értékeire következtettek, egyesekből (és nem csak a nőkből) kéjes örömöt váltott ki sokszor fájdalmas viselése, de a korabeli írások szerint a szexuális élet felpezsdítésében is szerepet játszott. A fűző történetéről bővebben a blogon olvashatsz ide kattintva.

Fogyjunk fűzővel? Jessica Alba így csinálta! http://www.life.hu/ez-zsir/20131018-fogyas-fuzovel-jessica-alba-is-igy-fogyott-le.html Fűzőben alszik, hogy vékonyabb legyen a dereka http://www.life.hu/ez-zsir/20130611-lifenight-harom-eve-fuzoben-alszik-a-nemet-lany-hogy-vekony.html Brutális fűző - egyenesen a bőrödbe! http://www.life.hu/szepulj/20110506-brutalis-kinzas-az-uj-testekszer-fuzo-a-borbe.html Ocsmány fűzőbe préselte testét a tévésztár http://www.life.hu/legytrendi/20130708-jennifer-jwoww-farley-televiziosztar-ronda-fuzobe-preselte-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.